Пръстени

Пръстен кехлибар сребро

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествен кехлибар. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Голям пръстен - изцяло изработен на ръка. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащане..

108 лв

Пръстен сребро карнеол

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествен карнеол. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Стилен пръстен - изцяло изработен на ръка. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащане..

67 лв

Пръстен сребро кварц

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествен опушен кварц. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Ширината на халката е 2 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащане. Ние ще с..

65 лв

Пръстен сребро родонит - розов

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествен розов камък родонит. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Голям пръстен - уникат. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащане. Ние щ..

115 лв

Пръстен сребро розов кварц

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествен розов кварц. Среброто е с проба 950. Стилен пръстен - изцяло изработен на ръка. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащане. Ние ще се свържем с Вас за да потвърдим дали е възможно..

77 лв

Пръстен сребро сагенит

Авторски сребърен пръстен с естествен камък сагенит. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 5мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка..

125 лв

Пръстен сребро син ахат

Авторски сребърен пръстен със син ахат в нестандартна форма. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 5мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за ..

148 лв

Пръстен сребро яспис елипса

Авторски сребърен пръстен с яспис форма елипса. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 7 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или..

160 лв

Пръстен сребро яспис нестандартен

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с яспис в нестандартна форма. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 3 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при ук..

79 лв

Пръстен сребро яспис овал

Авторски сребърен пръстен с яспис форма овал. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 4 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или п..

85 лв

Пръстен цвете сребро бяла перла

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествена бяла култивирана перла. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Стилен пръстен - изцяло изработен на ръка - уникат. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указаният..

92 лв

Сребърен пръстен

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/.  Ширината на халката е 2мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащане. Ние ще се свържем с Вас за д..

44 лв

Сребърен пръстен с оникс овал

Авторски сребърен пръстен с черен оникс овал. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/.  Ширината на халката е 3мм. Горната част е с ширина 1 см. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащ..

58 лв

Сребърен пръстен с розов камък мъхов ахат

Авторски сребърен пръстен с розов мъхов ахат. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 3 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или п..

58 лв

Сребърен пръстен с розов мъхов ахат

Авторски сребърен пръстен с розов мъхов ахат. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 2 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или п..

58 лв

Сребърен пръстен с розови перли

Авторски сребърен пръстен с 2 естествени  розови перли. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Перлите са естествени, култивирани в контролирана среда. Ширината на халката е 2 мм. Горната част е с приблизителни размери 1.2 х 1 см. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата м..

48 лв

Сребърен пръстен с циркони

Сребърен пръстен с 6 малки фасетирани циркони. Среброто е с проба 925. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Мярката на пръстена е 55 и не може да бъде корегирана...

44 лв

Сребърен пръстен с черен оникс

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с черен оникс елипса. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 5мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията ..

103 лв

Сребърен пръстен със сребрист обсидиан

Авторски сребърен пръстен с овален сребрист обсидиан. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 2 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за достав..

69 лв

Сребърен пръстен цвете

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с декорация цветя. Среброто е с проба 925. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на централното цвете е 7мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Наличната мярка на пръстена е 55. За останалите мерки се нуждая от 2-3 дни за изработка.В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "дру..

35 лв

Халка сребърна Мярка 57

Сребърна халка изчистена. Ширина 2 мм. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Наличната мярка на халката е 57. Халката има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Не е възможна корекция на мярката. Моля, разгледайте и другите ни халки...

15 лв

Разгледахте продукти от 1 до 21 от общо 21 (1 страници)