Виолета Иванова

Комплект бижута пеперуда с бели перли

Авторски комплект бижута -  сребърен пръстен, сребърен медальон и сребърни обици  с естествени култивирани бели перли. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Стилен комплект пръстен, медальон и обеци. Бижутата имат авторски печат и печат за пробата. Придружават се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка на пръстена не е в ..

150 лв

Комплект бижута цвете с бели перли

Авторски комплект бижута -  сребърен пръстен, сребърен медальон и сребърни обици  с естествени култивирани бели перли. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Стилен комплект пръстен, медальон и обеци. Бижутата имат авторски печат и печат за пробата. Придружават се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка на пръстена не е в ..

255 лв

Медальон корона - сребро и бяла перла

Авторски ръчно изработен сребърен медальон корона с естествена култивирана бяла перла. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Формата на медальона е корона с бяла перла. Медальонът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с коже..

29 лв

Медальон пеперуда - сребро и бяла перла

Авторски ръчно изработен сребърен медальон пеперуда  с естествена бяла перла. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Формата на медальона е пеперудка с бяла речна перла. Медальонът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена ве..

48 лв

Медальон слонче - сребро и бяла перла

Авторски ръчно изработен сребърен медальон слонче с естествена култивирана бяла перла. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Формата на медальона е слонче с бяла перла. Медальонът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с коже..

32 лв

Медальон сребро, тюркоаз и бяла перла

Авторски ръчно изработен сребърен медальон с тюркоаз и естествена култивирана бяла перла. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Медальонът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожен..

27 лв

Медальон цвете - сребро и бяла перла

Авторски ръчно изработен сребърен медальон с естествена бяла перла. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Формата на медальона е цвете по средата с бяла речна перла. Медальонът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка съ..

58 лв

Обици морска звезда

Сребърни авторски обици. Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Придружават се от сертификат издаден от магазина. Приблизителният диаметър е 1.4 см. Закопчаването е на щифт с перка. Перката е с проба на среброто 925. Обиците са оксидирани частично за подчертаване на детайлите...

40 лв

Пръстен сребро кварц

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествен опушен кварц. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Ширината на халката е 2 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащане. Ние ще с..

65 лв

Пръстен цвете сребро бяла перла

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествена бяла култивирана перла. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Стилен пръстен - изцяло изработен на ръка - уникат. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указаният..

92 лв

Сребърен кръст "Спаси и сохрани"

Сребърен кръст Христос и  "Спаси и сохрани". Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доставката...

15 лв

Сребърен кръст авторски с ахат

Сребърен кръст авторски. с ахат. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доставката...

34 лв

Сребърен кръст изчистен

Сребърен кръст изчистен. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доставката...

19 лв

Сребърен кръст Мадоната с младенеца

Сребърен кръст от едната страна има релефно изображение на Христос, а от другата е Мадоната с младенеца. Кръстчето е оксидирано. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля ут..

40 лв

Сребърен кръст с ахат

Сребърен кръст. с ахат. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доставката...

34 лв

Сребърен кръст с бял седеф авторски

Сребърен кръст авторски. с естествен бял седеф Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доставката...

28 лв

Сребърен кръст Христос

Сребърен кръст Христос. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доставката...

14 лв

Сребърен кръст Христос двустранен релеф

Сребърен кръст с двустранен релеф - Христос и Мадоната. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доста..

20 лв

Сребърен кръст Христос и Мадоната

Сребърен кръст от едната страна има релефно изображение на Христос, а от другата е Мадоната с младенеца. Кръстчето е оксидирано. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля ут..

16 лв

Сребърен медальон мини маус

Медальон  мини маус изработен от сребро 925.. Медальонът има печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането..

24 лв

Сребърен пръстен с розови перли

Авторски сребърен пръстен с 2 естествени  розови перли. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Перлите са естествени, култивирани в контролирана среда. Ширината на халката е 2 мм. Горната част е с приблизителни размери 1.2 х 1 см. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата м..

48 лв

Сребърна брошка с кехлибар - уникат

Авторска сребърна брошка с естествен кехлибар. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Формата на кехлибара е овал. Брошката има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Брошката е изработена изцяло на ръка, частично е оксидирана за подчертаване на детайлите. Служи като украшение за ревер, шал, шапка, колан и д..

98 лв

Сребърна гривна с тюркоаз

Авторска гривна с тюркоаз  изработена от сребро с проба 950 с релефна повърхност.  Гривната е 19 см и е подходяща и за мъж. Моля, премерете внимателно диаметъра на китката си за да прецените дали ще Ви стане. Среброто е с по-висока проба от обичайната проба 925. Гривната има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина.  Елементите по закачането..

127 лв

Сребърна гривна твърда

Авторска ръчно изработена гривна от сребро с проба 950 и релеф лист. Ширината на гривната е 1 см. Диаметърът в единия край е 6.5см. Гривната е твърда, без закопчаване. Внимателно преценете диаметъра преди да поръчате. Среброто е с по-висока проба от обичайната проба 925. Гривната има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. ..

214 лв

Сребърна костенурка

Сребърен медальон костенурка. Костенурката е символ на дълголетие и е подходящ подарък за всеки, на когото искаме да пожелаем здраве и дълъг живот. Медальонът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени..

14 лв

Сребърна пеперуда

Медальон пеперуда изработен от сребро 925.. Медальонът има печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или до..

18 лв

Сребърни обици цвете с бели перли

Авторски обици с бели перли и сребро с проба 950. Перлите са естествени, култивирани. Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Придружават се от сертификат издаден от магазина. Приблизителният диаметър на цветето е 2 см. Общата дължина е 4 см. Закопчаването е тип френско,  допълнително осигуряване против изгубване. ..

112 лв

Сребърни обици цвете с яспис и малахит

Авторски обици с яспис, малахит и сребро с проба 950.  Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Придружават се от сертификат издаден от магазина. Общата дължина е 4.5 см. Закопчаването е на кукичка с  допълнително осигуряване против изгубване. ..

98 лв

Сребърно кръстче

Сребърно кръстче. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доставката...

18 лв

Сребърно кръстче "Спаси и сохрани"

Сребърен кръст Христос и  "Спаси и сохрани". Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доставката...

32 лв

Сребърно кръстче релефно

Сребърно кръстче релефно от двете страни. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доставката...

37 лв

Сребърно кръстче с ахат

Сребърно авторско кръстче. с ахат. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина и я впишете при указанията за плащането или доставката...

34 лв

Сребърно кръстче Христос и Мадоната

Сребърен кръст от едната страна има релефно изображение на Христос, а от другата е Мадоната с младенеца. Сребро с проба 925. Изпраща се със сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закопчалки тип пружина. В случая с кожите, моля уточнете желаната дължина ..

14 лв

Сребърно слонче

Сребърен медальон слонче. Слончето е символ на дълголетие, спокойствие, мощ, приятелство и късмет. Класически подарък за близък приятел. Медальонът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закоп..

21 лв

Сребърно слонче в кръг

Сребърен медальон слонче. Слончето е символ на дълголетие, спокойствие, мощ, приятелство и късмет. Класически подарък за близък приятел. Медальонът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка със сребърни закопчалки или с кожена верижка с обикновени стоманени закоп..

18 лв

Халка сребърна Мярка 57

Сребърна халка изчистена. Ширина 2 мм. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Наличната мярка на халката е 57. Халката има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Не е възможна корекция на мярката. Моля, разгледайте и другите ни халки...

15 лв

Разгледахте продукти от 1 до 36 от общо 36 (1 страници)