Анжелина Кръстева

Комплект бижута с черен оникс

Авторски ръчно изработен комплект бижута -  сребърен пръстен, колие и сребърни обици  с черни оникси форма елипса. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Размери обици: 5х1 смРазмери колие: 6.5х2.2 смРазмери пръстен: 2.5х1.5 см /горна част/ ; халка - 0.5 см.Комплект пръстен, колие и обеци, изцяло изработени на ръка. Бижутата имат авторски печ..

425 лв

Комплект бижута със син ахат и коралит

Авторски комплект бижута -  сребърно колие и сребърни обици  с естествени  сини ахати и коралит. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Размери обици: 7х1.5 смРазмери колие: 10х3смСтилен комплект колие и обеци с декорация от морски охлювчета от сребро - уникат. Бижутата имат авторски печат и печат за пробата. Придружават се от сертификат..

450 лв

Обици сребро, син ахат и морски охлювчета

Авторски обици със сини ахати и сребро с проба 950. Допълнителна декорация от сребърни морски охлювчета. Частично са оксидирани за подчертаване на релефа. Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Придружават се от сертификат издаден от магазина. Обиците са висящи Закопчаването е на кукичка с допълнително осигуряване против изгубване. ..

205 лв

Пръстен сребро родонит - розов

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествен розов камък родонит. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Голям пръстен - уникат. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащане. Ние щ..

115 лв

Пръстен сребро сагенит

Авторски сребърен пръстен с естествен камък сагенит. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 5мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка..

125 лв

Пръстен сребро син ахат

Авторски сребърен пръстен със син ахат в нестандартна форма. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 5мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за ..

148 лв

Пръстен сребро яспис елипса

Авторски сребърен пръстен с яспис форма елипса. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 7 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или..

160 лв

Пръстен сребро яспис нестандартен

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с яспис в нестандартна форма. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 3 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при ук..

79 лв

Пръстен сребро яспис овал

Авторски сребърен пръстен с яспис форма овал. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 4 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или п..

85 лв

Сребърен пръстен

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/.  Ширината на халката е 2мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащане. Ние ще се свържем с Вас за д..

44 лв

Сребърен пръстен с оникс овал

Авторски сребърен пръстен с черен оникс овал. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/.  Ширината на халката е 3мм. Горната част е с ширина 1 см. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащ..

58 лв

Сребърен пръстен с розов камък мъхов ахат

Авторски сребърен пръстен с розов мъхов ахат. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 3 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или п..

58 лв

Сребърен пръстен с розов мъхов ахат

Авторски сребърен пръстен с розов мъхов ахат. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 2 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или п..

58 лв

Сребърен пръстен с циркони

Сребърен пръстен с 6 малки фасетирани циркони. Среброто е с проба 925. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Мярката на пръстена е 55 и не може да бъде корегирана...

44 лв

Сребърен пръстен с черен оникс

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с черен оникс елипса. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 5мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията ..

103 лв

Сребърен пръстен със зелен мъхов ахат

Голям авторски ръчно изработен сребърен пръстен със зелен мъхов ахат в триъгълна форма. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 7мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточ..

180 лв

Сребърен пръстен със сребрист обсидиан

Авторски сребърен пръстен с овален сребрист обсидиан. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Пръстенът е изработен изцяло на ръка. Ширината на халката е 2 мм. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за достав..

69 лв

Сребърни обици с мъхови ахати

Авторски обици с мъхови ахати форма триъгълник и сребро с проба 950. Камъкът е полупрозрачен с уникални включвания от хромов диоксид под формата на мъх. Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Придружават се от сертификат издаден от магазина. Обиците са висящи. Закопчаването е тип френско, с осигуряване против изгубване. Пробата на среброто му е 925.Общата дължина на обиците е 4 см..

92 лв

Сребърни обици с нефрит

Авторски обици с естествени нефрити и сребърни цветя. Обеците са изработени от сребро с проба 950.  Среброто е с по-висока проба от стандартната проба за изработка на бижута 925. Придружават се от сертификат издаден от магазина. Обиците са висящи Закопчаването е на кукичка с осигуряване против изгубване. Общата дължина на обиците е 6 см...

180 лв

Сребърни обици със зелени мъхови ахати

Авторски обици с мъхови ахати форма триъгълник и сребро с проба 950. Камъкът е полупрозрачен с уникални включвания от хромов диоксид под формата на мъх. Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Придружават се от сертификат издаден от магазина. Обиците са висящи Закопчаването е на кукичка с осигуряване против изгубване. Общата дължина на обиците е 6 см. Висящата част е 4.5 см...

180 лв

Сребърно колие с коралит

Авторско ръчно изработено колие от сребро с проба 950 и естествен син камък коралит. Голямо колие - уникат. Камъкът е нестандартен. и полупразрачен. Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Колието има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. ..

248 лв

Сребърно колие с родонит

Авторско ръчно изработено колие от сребро с проба 950 и естествен розов камък родонит. Голямо колие - уникат. Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Колието има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. ..

208 лв

Комплект бижута с нефрит

Авторски комплект бижута -  сребърен пръстен и сребърни обици  с естествени зелени нефрити. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Размери обици: 6х1.8 смРазмери пръстен: 2.5х2 см /горна част/ ; халка - 0.5 см.Комплект големи сребърни пръстен и обеци изцяло изработени ръчно - уникати. Бижутата имат авторски печат и печат за пробата. Придружав..

330 лв

Разгледахте продукти от 1 до 23 от общо 23 (1 страници)