Уникати

Голямо колие с естествен цитрин уникат

Авторско сребърно колие уникат изработено от сребро с проба 950, естествен цитрин и естествен седеф. Размерите на висулката без окачането са 7.5/3.3 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката е включена е в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Цитринът е камъкът на зодия Близнаци. Вярва се, че предпазва от жълтеница. ..

247 лв

Колие " Любопитната рибка" с естествен аметист и сребро

Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 950 и естествен аметист форма кръг. Опашката и окото на рибката са медни. Размерите на висулката са 3.2/3.8 см, с окачането. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката не е включена е в цената. От падащото меню може да изберете желаната верижка. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Аметистът е скъпоценния камък на з..

60 лв

Колие безкрайност с естествен лапис лазули и сребро

Авторско сребърно колие безкрайност изработено от сребро с проба 950 и естествен лапис лазули / лазурит/  форма кръг. Размерите на висулката са 1.6/4.6 см с окачането. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката не е включена е в цената. От падащото меню може да изберете желаната верижка. Придружава се от сертификат издаден от магазина. ..

76 лв

Колие с гранат и голям ахат уникат

Авторско сребърно колие уникат изработено от сребро с проба 950, естествен гранат и естествен голям ахат. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката е включена в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. За зодии - овен, водолей /прасци/ и лъв гранатът носи щастие в любовта и приятелството и предпазва собствениците си от враговете им. Скъпоценен камък за зодия кози..

265 лв

Колие с жълт кварц и червен циркон

Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 950, естествен жълт кварц и фасетиран червен циркон. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката не е включена е в цената. От падащото меню може да изберете желаната верижка. Придружава се от сертификат издаден от магазина. ..

78 лв

Колие сребро розов кварц уникат

Авторско сребърно колие с естествен розов кварц. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното за изработка на бижута 925/. Колието е изцяло ръчна изработка. Голямо колие уникат. Верижката е от естествена кожа и е включена в цената  Има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина.Розовият кварц се препоръчва за зодия Телец. Според средновековните лапи..

278 лв

Колие сребро с естествен цитрин и пиле

Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 950 и естествен цитрин форма кръг. Размерите на висулката са 3.1/3.8 см с окачането. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката не е включена е в цената. От падащото меню може да изберете желаната верижка. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Цитринът е камъка на зодия Близнаци. Вярва се, че предпазва от жълтеница.&..

60 лв

Комплект бижута с цитрин

Авторски комплект сребърни бижута -  сребърен пръстен и сребърно колие  с естествени цитрини. Среброто е с проба 925. Колието е с включена в цената кожена верижка със сребърни накрайници.Размери колие: 4.2х1.9 смРазмери пръстен: 2.2х2.2 см /горна част/ ; халка - 0.5 см.Комплект пръстен и колие изцяло ръчна изработка - уникати. Бижутата имат авторски печат и печат за пробата. Придружават ..

140 лв

Комплект бижута със син ахат и коралит

Авторски комплект бижута -  сребърно колие и сребърни обици  с естествени  сини ахати и коралит. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Размери обици: 7х1.5 смРазмери колие: 10х3смСтилен комплект колие и обеци с декорация от морски охлювчета от сребро - уникат. Бижутата имат авторски печат и печат за пробата. Придружават се от сертификат..

450 лв

Обеци сребро гранат цвете

Авторски сребърни обеци изработени от сребро с проба 950 и естествен гранат форма елипса. Общата дължина на обеците е 4.7 см. Маркирани са с авторски печат и държавен знак. Надеждно френско закопчване от сребро 925. Придружават се от сертификат издаден от магазина. За зодии - овен, водолей /прасци/ и лъв гранатът носи щастие в любовта и приятелството и предпазва собствениците си от враговете ..

120 лв

Пръстен сребро родонит - розов

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествен розов камък родонит. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Голям пръстен - уникат. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указанията за доставка или плащане. Ние щ..

115 лв

Сребърен медальон с аквамарин

Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 925 и естествен аквамарин с нестандартна форма. Размерите на висулката са 5.9/1.2 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката е включена е в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Аквамаринът е скъпоценния камък на зодия Риби. Препоръчва се още за зодия Скорпион /полови органи/ и Везни /таз/. Дарява мъдрост..

55 лв

Сребърна брошка с кехлибар - уникат

Авторска сребърна брошка с естествен кехлибар. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Формата на кехлибара е овал. Брошката има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Брошката е изработена изцяло на ръка, частично е оксидирана за подчертаване на детайлите. Служи като украшение за ревер, шал, шапка, колан и д..

98 лв

Сребърно колие кръг с естествен гранат

Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 950 и естествен гранат форма елипса. Размерите на висулката са 2.9/3.7 см - включва окачането. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката не е включена е в цената. От падащото меню може да изберете желаната верижка. Придружава се от сертификат издаден от магазина. За зодии - овен, водолей /прасци/ и лъв гранатът носи щастие в л..

60 лв

Сребърно колие кръгове с естествен гранат

Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 950 и естествен гранат форма елипса. Размерите на висулката са 8.4/3.8 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката е включена е в цената. Общата дължина на колието е 43 см. Придружава се от сертификат издаден от магазина. За зодии - овен, водолей /прасци/ и лъв гранатът носи щастие в любовта и приятелството и предпазва собст..

144 лв

Сребърно колие кръгове с естествен цитрин

Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 950 и естествен цитрин форма кръг. Размерите на висулката са 8.5/3.5 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката е включена е в цената. Общата дължина на колието е 43 см. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Цитринът е камъка на зодия Близнаци. Вярва се, че предпазва от жълтеница. ..

140 лв

Сребърно колие с коралит

Авторско ръчно изработено колие от сребро с проба 950 и естествен син камък коралит. Голямо колие - уникат. Камъкът е нестандартен. и полупразрачен. Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Колието има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. ..

248 лв

Сребърно колие с родонит

Авторско ръчно изработено колие от сребро с проба 950 и естествен розов камък родонит. Голямо колие - уникат. Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Колието има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. ..

208 лв

Комплект бижута с розов кварц

Авторски комплект сребърни бижута -  сребърен пръстен и сребърно колие  с естествен розов кварц. Среброто е с проба 950.Размери колие: 3.5х4.6 смРазмери пръстен: 2х2 см /горна част/ ; халка - 0.45 см., мярка 59Комплект пръстен и колие изцяло ръчна изработка - уникати. Бижутата имат авторски печат и печат за пробата. Придружават се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мяр..

212 лв

Сребърно колие с естествен гранат

Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 950 и естествен гранат с форма елипса. Размерите на висулката са 3.5/3.2 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката е включена е в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. За зодии - овен, водолей /прасци/ и лъв гранатът носи щастие в любовта и приятелството и предпазва собствениците си от враговете им. Скъп..

110 лв

Сребърно колие с две сърца и карнеол

Подарък за Свети Валентин - колие с 2 сърца.Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 950 и естествен карнеол форма овал. Размерите на висулката са 3.8/2.7 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката не е включена е в цената. От падащото меню може да изберете желаната верижка. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Карнеолът се препоръчва за зодии - Овен, ..

137 лв

Сребърно колие с карнеол

Сребърно колие изработено от сребро с проба 950 и естествен карнеол форма капка. Размерите на висулката без окачането са 2.8/1.4 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката е сребърна с дължина 42 см и проба 925. Включена е в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Карнеолът се препоръчва за зодии - Овен, Скорпион и Телец. Използва се е като талисман против ма..

55 лв

Сребърно колие с карнеол - уникат

Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 950 и естествен карнеол форма овал. Размерите на висулката без окачането са 5/3 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката не е включена е в цената. При желание може да се изработи кожена верижка, която ще поеме тежестта на колието. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Карнеолът се препоръчва за зодии - Овен, Ск..

140 лв

Kолие с цветя и аметист

Авторско колие, ръчно изработено в растителни мотиви. Използваните материали са сребро с проба 950, сребро с проба 925 и естествен аметист форма елипса. Цветята са разпложени в 2 отделни елемента. Долният  елемент е подвижен. Това позволява да се избере подходяща дължина на колието и лесно да се разположат цветните мотиви на желаното място. Верижката е сребърна като общата  дължина на ко..

108 лв

Колие с естествен гранат

Авторско сребърно колие изработено от сребро с проба 950 и естествен гранат с форма елипса. Размерите на висулката са 4/3 см. Общата дължина на колието е 44 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката е включена е в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. За зодии - овен, водолей /прасци/ и лъв гранатът носи щастие в любовта и приятелството и предпазва собстве..

84 лв

Kолие карнеол сребро

Авторско ръчно изработено колие цвете изработено от сребро с проба 950 и естествен карнеол форма капка. Размерите на висулката без окачането са 4.1/2.1 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката е сребърна с дължина 42 см и проба 925. Включена е в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Карнеолът се препоръчва за зодии - Овен, Скорпион и Телец. Използва се е ..

62 лв

Kолие сребро карнеол

Авторско ръчно изработено колие цвете изработено от сребро с проба 950 и естествен карнеол форма кръг. Размерите на висулката без окачането са 4.4/2.4 см. Маркирано е с авторски печат и държавен знак. Верижката е сребърна с дължина 42 см и проба 925. Включена е в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Карнеолът се препоръчва за зодии - Овен, Скорпион и Телец. Използва се е к..

98 лв

Сребърно колие със зелен авантюрин

Авторско ръчно изработено колие с флорални мотиви изработено от сребро с проба 950 и естествен зелен камък авантюрин. Формата на камъка е овал. Размерите на висулката без окачането са 3.4/3.8 см. Маркирана е с авторски печат и държавен знак. Верижката не е включена е в цената. При желание може да се изработи кожена верижка, която ще поеме тежестта на колието. Придружава се от сертификат издаден от..

110 лв

Kолие сребро аметист

Авторско ръчно изработено колие изработено от сребро с проба 925 и естествен аметист форма елипса. Верижката е сребърна с дължина 44 см. Включена е в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. ..

125 лв

Kолие сребро гранат

Авторско ръчно изработено колие цвете изработено от сребро с проба 925 и естествен гранат форма елипса. Верижката е сребърна с дължина 42 см. Включена е в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. ..

64 лв

Kолие сребро пренит

Авторско ръчно изработено колие цвете изработено от сребро с проба 925 и естествен пренит. Верижката е сребърна, с дължина 42 см. Включена е в цената. Придружава се от сертификат издаден от магазина. ..

67 лв

Kолие и обеци с червен корунд

Авторски бижута, ръчно изработени колие и обеци с растителни мотиви. Използваните материали са сребро с проба 950 и лабораторен фасетиран корунд форма кръг. Колието е с размери: 3.8/3.6 см.   Верижката е сребърна с проба 925. Не е включена в цената. Обеците са изработени от сребро 950. Закопчаването е надеждно и е с проба на среброто 925. Приблизителните размери на обеците без окачването..

169 лв

Kолие и обеци с аметист

Авторски бижута, ръчно изработени колие и обеци с растителни мотиви. Използваните материали са сребро с проба 950, сребро с проба 925 и естествен аметист форма елипса. Цветята са разпложени в 2 отделни елемента. Долният  елемент е подвижен. Това позволява да се избере подходяща дължина на колието и лесно да се разположат цветните мотиви на желаното място. Верижката е сребърна като общата ..

148 лв

Комплект бижута с нефрит

Авторски комплект бижута -  сребърен пръстен и сребърни обици  с естествени зелени нефрити. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Размери обици: 6х1.8 смРазмери пръстен: 2.5х2 см /горна част/ ; халка - 0.5 см.Комплект големи сребърни пръстен и обеци изцяло изработени ръчно - уникати. Бижутата имат авторски печат и печат за пробата. Придружав..

330 лв

Разгледахте продукти от 1 до 34 от общо 34 (1 страници)