Подаръци

Малка пластика - месинг и камък

Нестандартен оригинален подарък за новодомци, бизнес партньори или за градината. Пластиката е изработена от месинг в комбинация с речни камъни. Месингът е патиниран. И двата материала са изключително устойчиви на всякакви атмосферни условия, което прави пластиката подходяща както за дома, така и за градината. ..

650 лв

Малка пластика - свещник

Нестандартен оригинален подарък за новодомци, бизнес партньори или личност отличаваща се с упоритост, постоянство, издръжливост и практичност. Свещникът е изработен от стара желязна вила в комбинация с пластично обработен месинг. Изконният земеделски инструмент продължава своя живот в един модерен дом с нова функционалност. В чашката може да се поставят свещи с диаметър до 4 см или да се разтопят ..

650 лв

Сребърна брошка с кехлибар - уникат

Авторска сребърна брошка с естествен кехлибар. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Формата на кехлибара е овал. Брошката има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Брошката е изработена изцяло на ръка, частично е оксидирана за подчертаване на детайлите. Служи като украшение за ревер, шал, шапка, колан и д..

98 лв

Сребърна игла с бяла перла

Авторска сребърна игла с естествена култивирана бяла перла. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Формата на перлата е капка. Иглата има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Иглата е подходящ подарък както за мъж, така и за жена. Служи като украшение за ревер, шал, шапка или вратовръзка...

44 лв

Сребърна игла с черен оникс

Авторска сребърна игла с естествен черен оникс. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Формата на оникса е елипса. Иглата има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Иглата е подходящ подарък както за мъж, така и за жена. Служи като украшение за ревер, шал, шапка или вратовръзка...

41 лв

Разгледахте продукти от 1 до 5 от общо 5 (1 страници)