Сребърни обици цвете с бели перли

  • 112 лв


 

Авторски обици с бели перли и сребро с проба 950. Перлите са естествени, култивирани. Среброто е с по-висока проба от стандартната проба 925. Придружават се от сертификат издаден от магазина. Приблизителният диаметър на цветето е 2 см. Общата дължина е 4 см. Закопчаването е тип френско,  допълнително осигуряване против изгубване. 

Още идеи за подарък

Медальон цвете - сребро и бяла перла
Медальон цвете - сребро и бяла перла

Авторски ръчно изработен сребърен медальон с естествена бяла перла. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Формата на медальона е цвете по средата с бяла речна перла. Медальонът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. Възможно е да бъде закупен с тънка  сребърна верижка 42 см. или с кожена верижка съ..

58 лв

Пръстен цвете сребро бяла перла
Пръстен цвете сребро бяла перла

Авторски ръчно изработен сребърен пръстен с естествена бяла култивирана перла. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Стилен пръстен - изцяло изработен на ръка - уникат. Пръстенът има авторски печат и печат за пробата. Придружава се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка не е в списъка, изберете "друга" и уточнете коя при указаният..

92 лв

Комплект бижута цвете с бели перли
Комплект бижута цвете с бели перли

Авторски комплект бижута -  сребърен пръстен, сребърен медальон и сребърни обици  с естествени култивирани бели перли. Среброто е с проба 950 /по-чисто от стандартното сребро 925 за изработка на бижута/. Стилен комплект пръстен, медальон и обеци. Бижутата имат авторски печат и печат за пробата. Придружават се от сертификат издаден от магазина. В случай,че Вашата мярка на пръстена не е в ..

255 лв

Ключови изрази: обици, обеци сребро перли, сребърни обици бели перли, висящи обици, Виолета, Иванова, бижута сребро перли, авторски сребърни обици,